Forlaget Karengothe.Dk

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Anmeldelser Fra Forlaget

kare

Her kommer om kort tid anmeldelser af 3 titler fra selvudgiver forlaget Karen Grothe. dk. Trilogien er udgives under serienavnet "Krimi På Kanten". Titlerne er: Hævn, Memento Mori og Havfrue Død. Noget at glæde sig til. Vi ønsker til sidst også Karens forlag velkommen på Krimicirklen

hanvKAREN MØLLER GROTHE. HÆVN. 432 Sider. 229,95 Kr
Selv om man skriver historier om ”Krimi på kanten” kan der godt ske uhyggelige ting i det miljø. I Hævn, der er det første bind i serien. Og den er netop et strålende eksempel herpå. Det er nemlig et grusomt drab - en mishandlet krop hvor kønsdelene også mangler. Ofret er bagbundet og sat på havbunden på den yderste kant af Danmark. En forbrydelse, der sker i den barske natur ved Vadehavet og mellem mennesker i Sønderjylland.
Politikommissær, Thomas Andersen, der ellers havde set frem til på en rolig tilværelse med tid til at komme sig efter et brud i privatlivet.
Læseren følger en lille gruppe politifolk og en socialrådgiver, der arbejder hårdt på at opklare en forbrydelse - begået af den dræbte!
HÆVN er som skrevet en krimi på kanten. Det er medrivende historie om hemmeligheder, selvtægt samt en historie om retfærdighed. Det varer længe, før politikommissær endelig ser sammenhængen i en grum historie, hvor regningen skal betales, også selv om om prisen er høj.
Men hvem er hævneren? Det lykkes forfatter at holde gerningsmanden godt skjult for så tilsidst at komme med en overrumplende og men også logisk løsning.
Undertegnede var straks fanget af denne Krimi på kanten. Så derfor er der ingen tvivl om at der uddeles de maksimale 6 Diamanter fra Krimicirklen. PS. Der ligger 2 bind til og venter.40 540
Finn Hansen.

memmeKAREN MØLLER GROTHE. MEMENTO MORI. 403 Sider. Kr.
Memento Mori - er det latinske ord for Husk Du skal dø – denne truende hilsen modtager - den stinkende rige (men også menneske skye) Marie Fisker Hansen. Men al den rigdom kan hun ikke bruge til noget mere, da findes hun død.
Nu er hun et grimt lig, der flyder et sted i Vadehavet. Druknet. Samtidig følger læseren morderens tanker. For mærkværdigvis var det ikke hensigten, at hun skulle dø, den gamle grådige kælling.
Jeg (morderen) ville bare give hende noget at tænke over - en advarsel - ligesom i brevene. Men det går galt!
Memento Mori - er en historie om grådighed, magt, profit eller hævn?
Flere mulige motiver skinner hurtigt i øjnene, til drabet på en ældre kvinde. Efterhånden som politikommissær Andersens og hans team efterforsker sagen bliver den mere og mere speget. Sagen udvikler sig for alvor da han begynder at koncentrere sin interesse til ferieøen Rømø, hvor antallet af mistænkte er lige så uklart, som vandet i mosehullerne på øen. Andersen er presset. Pressen ånder ham i nakken.
Memento Mori holder de samme fine takter som Hævn gjorde og Grothe viser lige hvordan en Krimi På Kanten skal skære masser af miljø, Ø-sladder, intriger, hemmeligheder og andre slige ting kommer for dagens lys. 6 Diamanter tildeles 2 bind i genren Udkants krimi. Nu glæder vi os til at læse Havfrue Død som er den sidste i trilogien.40 540
Finn Hansen.

 

 

Læst 160 gange Senest ændret Torsdag, 31 oktober 2019 18:32
Søndag, 13 oktober 2019 10:38 Skrevet af  In Forlag